3D kesto­pigmentointi

Luethan lisäksi microblading-osion. Siellä on käyty läpi jo monta asiaa, jotka koskevat myös kestopigmentointeja. Tässä osiossa kerron enemmänkin vain eroavaisuuksista. 

3D kesto­pigmentoinnin ero microbladingiin?

Microblading tehdään manuaalisesti ja työkaluna on terä, jossa on useita neuloja. Kestopigmentointi tehdään koneella ja yhtä neulaa käyttäen. Molemmilla piirrän ihoon karvoja. Microblading on kivuliaampi menetelmä, joten puuduteaineallergisille suosittelen kestopigmentointia. Heti teon jälkeen microblading-karva on ohuempi ja hienompi. Parantuessaan karvoissa ei ole enää niin suuria eroja, jos ihosi vähänkin ”levittää” karvaa. Microblading on parantuessaan tarkkarajaisempi kuin kestopigmentointi.

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että yleensä nuorelle kauniimpi vaihtoehto on microblading ja aikuiselle 3D kestopigmentointi. Myös hyvin ohuelle ja hauraalle iholle valitsen ehdottomasti konepigmentoinnin. Itselläni on 3D kestopigmentointi, pidän sitä sopivampana omille kasvoilleni. Kun kestopigmentointi tehdään vaaleilla sävyillä ja varovaisesti, se on parantuessaan mielestäni yleisilmeeltään pehmeämpi kuin microblading. Mutta nämä ovat makuasioita. ;)

Tekniikka valitaan asiakkaan mukaan

Kun asiakas saapuu luokseni, katson hänen ihoaan, karvojen määrää, ikää ja tyyliä (esim. onko asiakas aina ilman meikkiä). Tapauskohtaisesti suosittelen eri tekniikoita. Pysyvyys on samaa luokkaa silloin, kun kestopigmentointi tehdään luonnollisesti vaaleita sävyjä käyttäen. Jälkihoito ja esteet teolle ovat täysin samat kuin microbladingissa. Vaikka pigmentointi jäisi ensimmäisestä kerrasta jo hyvin, se kannattaa aina vahvistaa! Jokainen karva käydään uudelleen läpi, mikä pidentää pigmentoinnin kestoa.

Käytän pigmentoimisessa Aminean värejä. (Maahantuonti Consult Lady Oy:n kautta. Ota yhteys maahantuojaan, jos sinulla on kysyttävää väreistä: asiakaspalvelu@consultlady.fi.)

Varaa aikasi tästä. Teen 3D kestopigmentointeja Helsingissä, Velvet Töölön tiloissa.