Palvelut

Palveluihimme kuuluvat microblading ja 3D-kestopigmentointi. Kulmien lisäksi kestopigmentoinnin avulla voidaan tehdä myös kauniit rajaukset ja huulet. 

Rajaukset

Teemme silmänrajaukset ainoastaan ripsien tyveen. Neulalla tehtäessä rajauksesta tulee ohuempi kuin millään meikkikynällä. Tällöin rajaus istuu myös kauniisti meikittömiin kasvoihin eikä pomppaa liikaa esiin.

Vaikka asiakkaat saattavat etukäteen ajatella, että rajauksen ottaminen silmiin sattuu enemmän kuin kulmiin, niin asia on päinvastoin. Yleensä silmänrajaus pikemminkin kutittaa hiukan. Paraneminen kestää noin 5–7 päivää.

Pigmentoitua rajausta ei voi viedä liian lähelle silmän sisäkulmaa turvallisuussyistä. Myöskään nousevia häntiä emme tee ulkokulmaan. Niitä on meikilläkin mahdotonta tehdä siten, että kun luomi laskeutuu esimerkiksi ihmisen nauraessa, niin häntä pysyy edelleen nousevana.

Varaa aika

Huulet

Sini Annala tekee huulien pigmentoinnit hoitolassamme. Hänen käyttämänsä värit ovat läpikuultavia ja hyvin luonnollisia. Rajaukset eivät ole näkyviä tai ulotu huulien yli ihon puolelle, sillä iholla väri näyttäisi toiselta. Huulten rajauksessa huulten raja käydään läpi ja huulet väritetään kauttaaltaan. 


Toimenpiteestä hyötyvät eniten ne, joilla huuliraja on kadonnut iän myötä ja joiden huulen pigmentti on väritön tai sinertävä. Kun kadonnut raja taas selkeytetään, huulet näyttävät hieman isommilta ja symmetrisimmältä.

Huulten rajaaminen ei satu, vaan kokemusta voi verrata kulmien teossa tuntuvaan ärsytykseen. Paraneminen kestää 4–7 päivää.

Varaa aika