Sini Annala

Brows by Suvi Tiilikaisen tiimissä työskentelee huippulahjakas Sini Annala. Sinin asiakkaana saat aina huolella tehdyt, juuri sinun kasvoihisi suunnitellut pigmentoinnit.

Sini Annala

Olen Sini, Keski-Pohjanmaalta Helsinkiin kotiutunut taiteellinen ja pikkutarkka näprääjä. Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2013. Ensimmäisen pigmentointikoulutuksen kävin syksyllä 2016, ja huomasin heti, että tämä on se oma juttu. Siitä asti olen pääsääntöisesti tehnyt pigmentointeja.


Olen matkan varrella kouluttautunut ja tehnyt monenlaisia kosmetologisia hoitoja, mm. rakennekynsiä, sokerointeja, ripsien kestotaivutuksia ja ripsienpidennyksiä, mutta pigmentoinnit ovat osoittautuneet ehdottomasti mielenkiintoisimmaksi. Olen täydentänyt osaamistani myös kulmien 3D-pigmentoinnilla, silmienrajauspigmentoinnilla sekä huulien pigmentoinnilla. Tällä hetkellä palvelutarjontaani kuuluvat ripsienpidennykset, ripsien kestotaivutukset ja pigmentoinnit kulmiin, silmienrajauksiin sekä huuliin.

 

Intohimoni pigmentointeja kohtaan näkyy siinä, että kouluttaudun lisää koko ajan ja pidän itseni ajan hermolla, jotta asiakkaani tuntevat olevansa hyvissä ja osaavissa käsissä. Minun asiakkaanani saat aina huolella tehdyt, juuri sinun kasvoihisi suunnitellut pigmentoinnit, olipa sitten kyse luonnollisesta tai hieman näyttävämmästä lopputuloksesta.

Varaa aika!

Varaa aika ripsienpidennykseen tai ripsien kestotaivutukseen! Brows by Suvi Tiilikainen palvelee Mechelininkadulla Helsingissä.

Ajanvaraus